Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés

- MFt
 

-

- db

- db
építés módjaállapot


fűtés típusa

Emelje ki hirdetésést!

Hirdetések kiemelése gyorsan, egyszerűen


Emelje ki hirdetését, így a vevők tudják, komoly hirdetésről van szó!

A Felhasználónak lehetősége van egy vagy több, általa kezelt hirdetés kiemelésére. A kiemelésekre az alábbi lehetőségek vannak:

Kiemelés gyors linkkel a főoldalon:
A főoldalon jelenik meg a kereső alatt található mozgó sávban a hirdetés, rákattintva azonnal látható a hirdetés. Időtartam: 15 nap
Ha Ön hirdetését szeretné a gyorslinkben látni 15 napig, akkor kezdje az üzenetet az EXF kóddal és írja utána egy szóköz beiktatásával az Ön hirdetésének kódját. Példa: EXF (szóköz) hirdetés kódja. Az SMS szám: 06-90/643-644 (Az sms díja bruttó 508.- Ft )

Kiemelés háttérszínnel a találatok között, ELSŐ HELYRE kerüléssel:
A keresés utáni találatok között (amennyiben az Ön hirdetése is közöttük van) színnel kiemelt háttérrel, és a többi hirdetés elé kerül a hirdetés, ezzel téve feltűnőbbé és ezáltal keresettebbé az adott hirdetést. Ez az állapot egy másik hirdetés első helyre kerüléséig áll fent. Időtartam: 30 nap
Ha Ön hirdetését szeretné az elsők között látni 30 napig, akkor kezdje az üzenetet az EXK kóddal és írja utána egy szóköz beiktatásával az Ön hirdetésének kódját. Példa: EXK (szóköz) hirdetés kódja. Az SMS szám: 06-90/643-644 (Az sms díja bruttó 508.- Ft )

Hirdetés kiemelésének lépései
Lépjen be a kezelőfelületre ITT, válassza ki a kiemelésre szánt hirdetést és kövesse az ott leírtakat.. A fölső kiemelt részben látja az Ön által beküldendő kódot, és telefonszámot.
Javasoljuk a különböző hirdetés-kiemelési módok kombinálását, mivel egymást erősítik, és hatékonyabbá tehetik a hirdetést.
A szolgáltatások bekapcsolásához annyiszor küldje el a megfelelő kódot, ahány darabot rendel!
Minden esetben küldünk válasz sms-t! Ügyfélszolgálat: Netfizetés.hu Kft (Tel: 0670/297-2357)

Kiemelési szabályok
A kiemelt hirdetésekkel kapcsolatban - a nem kiemelt hirdetésekre vonatkozó szabályokon felül - további szabályok is érvényesek.
A hirdetések kiemelései csak a fentebb meghatározott ideig értendőek. Hosszabbítani újabb kód megadásával lehetséges.
Amennyiben a hirdetés időtartama hamarabb lejár, mint a kiemelés ideje, a hirdetés időtartama meghosszabbodik a kiemelés még hátralévő időtartamával.
A kiemelés nem jogosítja fel a Felhasználót a Felhasználási Feltételek illetve az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak megszegésére. Ez esetben a Szolgáltató részéről ugyanúgy kezelendő, mint bármely más - nem kiemelt - hirdetés.